Opel Ampera

Kies de komende 5 jaar voor 0% bijtelling.

De Ampera is dé elektrische auto die je verder brengt. Zowel zakelijk als privé, want met de innovatieve range extender heeft u een onbeperkte actieradius en kunt u zorgeloos elektrisch rijden. Ook wanneer u de auto privé gebruikt, aangezien de Ampera de komende 5 jaar nog verzekerd is van 0% bijtelling. Enige voorwaarde om van deze fiscale vrijstelling te profiteren, is een kentekenregistratie voor 1 januari 2014.

Uit voorraad leverbaar

De nieuwe Ampera is niet voor niets de meest gekochte elektrische auto in Nederland. Naast alle voordelen van elektrisch rijden is ook het financiële aspect een belangrijk aankoopargument. Om 5 jaar 0% bijtelling te kunnen garanderen voor alle klanten, zijn er extra Ampera’s beschikbaar voor de Nederlandse markt. Deze worden uit voorraad geleverd om een kentekenregistratie in 2013 zeker te kunnen stellen.

Kies nu GRATIS uw opties uit.

Er is een ruime keuze aan Ampera’s mogelijk. In diverse kleuren en met tal van verschillende opties. Om de keuze nog aantrekkelijker te maken, biedt Opel tijdelijk alle af-fabriek opties zonder meerprijs aan op Ampera’s uit voorraad. Zo kunt u de al ruim uitgeruste Ampera nog aantrekkelijker maken met het gratis Navigation Pack, de Opel Eye  camera of een auto alarm. Ook de metallic-lak wordt momenteel niet in de prijs doorberekend.

Inclusief een laadpunt thuis én op de zaak.

Als u de keuze heeft gemaakt voor de Opel Ampera, wilt u uiteraard ook eenvoudig en zorgeloos overstappen op elektrisch rijden. Daarom biedt Opel in samenwerking met The New Motion, het ‘love to load-pakket’ aan bij aankoop van de Opel Ampera. U ontvangt een lolo smart laadpunt thuis én op het werk – inclusief installatie.

Bovenstaande acties kunt u eenvoudig met elkaar combineren op alle Ampera’s uit voorraad, waardoor het voordeel enorm kan oplopen*. Wacht dus niet langer en ervaar nu zelf het voordeel van elektrisch rijden.

Opel Ampera leasen

* Op basis van:
   » 20.000 KM per jaar
   » Looptijd 60 maanden


   » Netto operational lease: €619 /pm
   » Full operational lease*: €779 /pm

* inclusief verzekering, vervangend vervoer per direct, reparatie, onderhoud en banden


   Meer informatie?
   Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zsm contact met u op.
» Ga naar de Autolease Groningen website